Hur du framhäver ditt företag eller ditt event, avgör hur du blir uppfattad av dina kunder.

Hos ikastetikett.se, kan du vara säker på att alltid få en professionell lösning, med kreativ utformning. Oavsett om det du behöver är etiketter till kläder, klistermärken, biljetter eller festivalarmband!

Om du t.ex. ska hålla ett event, kan det vara en god idé att tänka igenom hela temat, och låta detta spegla sig i alla tillbehör runt omkring eventet, för att skapa en skarpare upplevelse. Gåvor som delas ut, som t.ex. nyckelband eller klistermärken, är en väldigt god möjlighet till att få era kunder till att konstant minnas er i deras fartfyllda vardag. Ju bättre utformad er gåva är, desto större är chansen för att den faktiskt används och skapar värde både för kunden, och för er marknadsföring.

Ikastetikett.se är ett danskt företag, som sedan ett tag tillbaka har etablerat sig på den svenska marknaden Med sin unika utforming har detta innovativa företag imponerat på många företagsägare runt omkring i Skandinavien, och de är väldigt populära för deras användarvänliga affärdsidé. De har ett brett produktsortiment, och vet vad de gör. Ett enkelt och smidigt val, om man vill säkra att få det man önskar när det kommer till bra branding av sitt företag.

Men de har inte enbart produkter som är ägnade till speciella tillfällen, utan producerar även t.ex. kvalitativa etiketter för användning på kläder. Dessa kan produceras både till ett stort klädmärke, och även användas till mindre upplagor av kläder. Oavsett om det ni går efter är logos och märken med en exklusiv look, eller om ni söker en budgetvariant, så finns det flera alternativ. För den exklusiva looken, så har de har erfarenhet med att skapa perfekt vävda logos/namnband och etiketter, som kan innehålla både text och motiv. Dessa syr ni fast på plaggen, och de är väldigt slittåliga. Om ni däremot är ute efter något lite billigare och enklare, erbjuder de även strykmärken som ni fäster via att stryka dem fast på plaggen. För något som ska hålla mer tillfälligt, så  kan de även producera tygklistermärken, vilka du enkelt fäster på dina plagg. För den kreativa, så kan dessa även vara perfekta om man ska hålla ett event eller en tillställning, och är i behov av t.ex. namnskyltar, eller önskar att förmedla ett roligt budskap med hjälp av bild eller text. Dessa klistermärken är ett bättre val än något du fäster med en nål, då det inte skadar plagget eller lämnar några märken.

För generellt material för avändning i marknadsföringssyfte eller till ett event, så har de flera produkter att välja mellan. De trycker t.ex. klistermärken, till både inomhus- och utomhusbruk. Dessa är i fantastisk kvalité, och du kan t.o.m. få hjälp med designen! En annan populär produkt är nyckelhållaren/nyckelbandet, som är idéella till at trycka en logga eller ett budskap på. De finns i olika storlekar, material och former, och kan utformas precis efter ditt behov. En perfekt kundpresent som får era kunder till at tänka på er i vardagen!

Till event där det kan behövas speciellt designade eventpass, biljetter, entréarmband, VIP-armband, stämplar, och andra liknande produkte, så kan ni hitta samtliga produkter hos IkastEtikett. Glöm allt om att kontakta ett flertal olika leverantörer för att få allt ni önskar – och köp allt från ett och samma ställe. Spara både tid och pengar, och var säkra att ni får produkter i högsta kvalité.

De hjälper er även med glädje, för att se till så att era design-önskemål blir till verklighet.

 

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.