Zederkof A/S är Skandinaviens ledande leverantör av Contract Furniture till café, restaurang och event. Med god insikt och nytänkande, skapar vi värde i branscher där människor möts. Urvalet av produkter är brett och anpassas efter kundens behov. 

Huvuddelen av Zederkof A/S verksamhet är försäljning av möbler och interiör till momsregistrerade verksamheter, föreningar och institutioner. Sekundärt tillhandahålls totalentreprenad för verksamheter där Zederkof A/S tar hand om allt från design/inredning till färdig uppställning hos kund. Konceptet kallas Designers Lounge och är ett populärt val bland våra kunder.

Vi tillhandahåller ett omfattande sortiment för allt inom café, hotell och restaurang. Hos oss hittar du ett stort urval av stolar och bord, hela möbelserier till loungemiljöer samt vinställ och barstolar till baren. Listan kan göras lång. Vi har allt ifrån caféstolar och soffor till konferensstolar, fällbara stolar, säckstolar och barnstolar. Vi saluför restaurangbord, eventbord, ståbord, konferensbord, bord med justerbar höjd, loungebord, skötbord och bordsdukar. Vi har också det mesta inom inredning såsom ljus, personbarriärer, accessoarer och dekoration samt mattor och golv. För utomhusverksamhet finns bland annat parasoller med eller utan tryck, värmelampor, caféavskärmning och grill. 

Får ni svårt att välja, guidar vi er gärna. Med trovärdighet, respekt och engagemang kan vi hjälp vi er att hitta det där lilla extra som sätter en professionell och personlig prägel på er verksamhet. 

För att klara av vår distribution lokalt samt internationellt har vi valt mycket kompetenta samarbetspartners, nämligen DHL, Blue Water, TNT och Danske Fragtmænd. Detta ger oss ett starkt nätverk vilket innebär en utomordentligt konkurrenskraftig distributionsapparat, både tidsmässigt och ekonomiskt. Vi har dessutom snabba leveranser och 3 års garanti. Allt till det bästa för våra kunder.

På Zederkof.se kan du botanisera i vårt omfattande sortiment, göra en sökning på specifika önskemål, bläddra i vår möblekatalog och inte minst göra en virtuell rundvandring i vårt 700m2 stora showroom.

Välkommen!

About The Author

Related Posts